Zoeken

GEZICHTSBEHANDELINGEN

Maria Galland

Zelfbewustzijn, levensvreugde en persoonlijkheid – daarvoor staat Maria Galland sinds meer dan 50 jaar.

Topkwaliteit en cosmetische innovaties evenals bijzonder efficiënt en geïndividualiseerde behandelingen bepalen het buitengewone niveau van het merk.

Soin Dermatologique

Soin Dermatologique is een vooruitstrevend dermo-cosmetisch verzorgingsprogramma: het bestaat uit luxe producten en cabinebehandelingen, die de huid weer in evenwicht brengen. Dit moderne huidverzorgingssysteem van Maria Galland helpt de huid van vier veel voorkomende huidproblemen af: impuretés, pigmentation, rougeurs, sécheresse.

Revideert microdermabrasie

Microdermabrasie is een mechanische peeling.

Microdermabrasie werkt in de opperhuid, dit is onze bovenste huidlaag. Doordat de dode huidcellen verwijdert zijn is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Ook worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal er na de microdermabrasie behandeling veel gladder aanvoelen en er egaler en mooier uitzien.

Met microdermabrasie kunnen veel huidtoestanden worden aangepakt, zoals huidverbetering en anti-aging, beschadigde huid onder invloed van licht en zon, pigmentverstoringen en ouderdomsvlekken, littekens, onzuiverheden en acne,

Daarom is Reviderm een stapje verder gegaan en heeft met klinische onderzoeken laten bewijzen, dat na Reviderm microdermabrasie:

  • de huid fijnere poriën krijgt en elastischer wordt
  • de stevigheid van de huid toeneemt
  • de diepte van rimpels afneemt
  • een diepte effect in de huid optreedt, door activering van het huideigen collageen en de elastineproductie
  • de opname van werkstoffen door de huid wordt geoptimaliseerd

Microdermabrasie van Reviderm wordt uitgevoerd met de eigen Skin Peelers. Reviderm produceerde hun eerste microdermabrasie apparaat ruim 25 jaar geleden. Al sinds 2006 wint Reviderm jaarlijks prijzen met de Skin Peeler en is het uitgeroepen tot beste apparaat voor schoonheidssalons. De Skin Peelers zijn het resultaat van jarenlange research & development in samenwerking met dermatologen.

Lichttherapiemasker

De werking van “Masque Lumière” is gebaseerd op verschillende luchtfrequenties in de kleuren rood, groen en blauw. Deze specifieke lichtgolven gaan een interactie aan met het biologische systeem van uw huid.

Het licht van “Masque Lumière” zorgt naast een verhoging van energieproductie van de huidcellen voor een gunstige invloed op de diverse groei- en onstekingsfactoren en zuurstofniveau in de huid

<

Reacties zijn gesloten.

INSTITUUT LABUTINA
Czaar Peterstraat 132G
1018 PV Amsterdam
Telefoon: 06-46140850
Email: info@labutina.nl

Webwinkel
INSTITUUT LABUTINA

Omhoog ↑